۲ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۰۸

رئیس اداره دامپزشکی آبیک خبر داد:

معدوم سازی داروهای تاریخ گذشته دامپزشکی در شهرستان آبیک

معدوم سازی داروهای تاریخ گذشته دامپزشکی در شهرستان آبیک

قزوین- رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: بیش از ۴۰ قلم داروی تاریخ مصرف گذشته دامپزشکی در داروخانه های شهرستان آبیک کشف و معدوم شد.

مرتضی یعقوبی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انجام بازرسی های مستمر کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان از داروخانه های دامپزشکی و شرکت های پخش دارویی اظهار کرد: در این بازرسی ها بیش از ۴۰قلم دارو و مواد بیولوژیک تاریخ مصرف گذشته شناسایی و معدوم شد.

وی افزود: آنتی بیوتیک ها، هورمون های دامی، ویتامین ها و مکمل ها از جمله داروهای کشف شده است.

یعقوبی با بیان اینکه استفاده از داروهای تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز سبب ایجاد خلل در روند درمان بیماریهای دام و طیور می شود همه دامداران و مرغداران توصیه کرد: به منظور درمان و تهیه دارو به مراکز درمانی و داروخانه های مجاز مراجعه کرده و در موقع خرید به تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و پروانه بهره برداری و مجوز صادره از دامپزشکی توجه کنند.

کد مطلب 4327971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha